Transport Service

Algemeen Wegvervoer van Groepage, Deelpartijen & Volle Vrachten:

Ongeacht de grootte van uw lading, wij verzorgen het wegvervoer van groepage, maar ook van deelpartijen tot volle vrachten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we rekenen op een uitgebreid Europees netwerk van partners en vervoerders. Eén voor één specialisten in hun regio of experten in hun transport niche.

Of het nu gaat over 1 pallet of een volle vracht. We zorgen ervoor dat uw lading zijn internationale bestemming bereikt.

Wij hebben exact die vrachtwagens ter beschikking die u kan nodig hebben: huifwagens, kastenwagens, platte wagens, frigo wagens… Wij beschikken zelfs over ADR-wagens voor het transport van uw verpakte gevaarlijke goederen door heel Europa.

Geografisch bieden wij onze diensten aan over heel Europa, maar met een doorgedreven specialisatie op de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Oost-Europe. Ook Pan-Europese zendingen en zendingen buiten Europa zijn mogelijk.

Express vervoer

Moet het echt snel gaan? Ook dan kunnen we helpen!

Dit kan zowel voor nationale als internationale bestemmingen.
Voor kleine zendingen maken we  gebruik van bestelwagens.
Voor de grotere zendingen kunnen we vrachtwagens inzetten.
Al dan niet met een dubbele bemanning als het nodig is!

Extra diensten

Wij bieden veel meer dan vervoer en transport. Wij regelen voor u alle bijkomende werkzaamheden zoals:

  • Een transport verzekering: we bezorgen u, indien gewenst, een passende offerte via onze makelaar.
  • Voor uw zendingen buiten de EU kunnen wij eveneens de douane formaliteiten laten uitvoeren door één van onze partners. In ieder geval staan wij u met raad en daad bij. Dagelijks organiseren wij transporten naar de UK op basis van Self-drive en dit zowel voor LTL als FTL.